Little Dreamteam | Newborn- en baby musthaves

Little Dreamteam, dat ben ik. Martine…

De naam is een weerspiegeling van mijn gezin. Al sinds 2002 zijn mijn partner en ik een “Dreamteam” en kwamen onze “kleintjes” daarbij. Mijn passie voor de baby en kinder leeftijd loopt als een rode draad door mijn leven. Zo ontwerp ik sinds 2010 geboortekaartjes, ben ik newborn fotografe geweest en ontwerp ik nu dus de meeste uiteenlopende dingen. Op deze website heb ik ook een tofffe electie gemaakt van merken die bij mij passen.

Samen met Frank en onze 2 dochters wonen wij in Assendelft, Noord Holland. Ik Netflix graag in mijn vrije tijd, kan urenlang surfen op Instagram en werk sinds kort ook weer parttime in de horeca. Dat laatste was een wens, zodra de meiden oud genoeg zouden zijn. Die zijn nu 14 en bijna 17 dus greep ik mijn kans.

We zijn dol op reizen, verliefd geworden op Kroatië en ooit, als we later groot zijn, hebben we daar een tweede huis gekocht en vertoeven we elke vakantie daar. Dromen moet je najagen heb ik geleerd en wat in het vat zit verzuurd niet.

We hebben sinds een jaar ook nog een kleine viervoeter mogen toevoegen aan ons gezin. Charlie, een kruising tussen een Maine Coon en een Ragdoll. Deze meneer wordt gedragen op handen en heeft het leven van een God in Frankrijk.

Heb je na het lezen van dit stukje nog een prangende vrag aan mij? Stuur mij dan even een mailtje en ik reageer bijnnen 72 uur!